Bayern Münih, Cr7 ile neden imzalamadı.

Bayern Münih, Cr7 ile neden imzalamadı.

Bayern Münih, Cr7 ile neden imzalamadı.

Bayern Münih başkanı, kulübün bu yaz Cristiano Ronaldo’yu neden imzalamadığını açıkladı.

 

Hikaye ne?

Bayern Münih cumhurbaşkanı Uli Hoeness, Bundesliga tarafının neden eski Real Madrid asıllı Cristiano Ronaldo'yu yaz boyunca kazanmak için bir hamle yapmadığını açıkladı.

 

Eğer bilmiyorsan …

Bernabeu'daki dokuz yıllık bir sürenin ardından Portekizliler, Real Madrid'den bu yaz Serie A devleri Juventus'a 100 milyon € 'luk bir transferle katıldılar. Eski Manchester United yıldızı kulübün itici gücü oldu ve onlara dört UEFA Şampiyonlar Ligi ve iki La Liga kupasına yardım etti. Portekiz kulübü kulüp başkanı Florentino Perez ile karşılaştığı bazı anlaşmazlıklar nedeniyle terk etti ancak gerçek zamanlı olarak en çok gol atan oyuncu olarak Real Madrid'de yer aldığı bir efsane olarak ayrıldı. O zamandan beri, Ronaldo, Serie A'da rekorlar kırdı ve Bianconeri için bu sezon şimdiye kadar on bir kez katlandı. Takım arkadaşı Giorgio Chiellini yakın zamanda takımdaki ilerlemenin etkisini gösterdi (Goal'den), "Daha önce hiç olmadığı şekilde çalışıyor. Çevresine kanaat getiriyor. Örneğin, Pirlo bize İtalya'da verdi ve şimdi Ronaldo bize uluslararası düzeyde veriyor. " "O, etrafındaki bütün takımı geliştiren bir oyuncu. Ayrıca Buffon’un veda ettiği kişiliğin boşluğunu doldurdu. Asla ayrılmamış gibiydi." "Sahada ve dışında çok önemli. Birbirimizi yükseltiyoruz, güçlü yanlarımıza vurgu yapıyoruz. Kalitemiz, onun gibi insanlarla ön plana çıkıyor."

 

Konunun kalbi

Bayern şefi Hoeness, kulübün neden beş kez Ballon d'Or kazananını yaz boyunca Bundesliga'ya getirmeye çalışmadığını açıkladı. reklâm Kulübün, aşırı fiyatı ve yaşından dolayı onu imzalamaya çalışmadığını ve 24 yaşında imzalamaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi. Hoeness (Marca aracılığıyla), "24 yaşında olsaydı gözlerimizle o tutarı ödeyebilirdik ama o 33 yaşındaydı" dedi.

 

Sıradaki ne?

Bayern'in kaybı, Juventus'un Portekizlinin taraf için olağanüstü olması ve kulübün en iyi başlangıçlarından birine yardım etmesi gibi zaferi. Juventus, Cumartesi günü Serie A çatışmasıyla Inter Milan karşısında gelecek.